Järjestelmän tekniset uudistukset elokuussa 2020

 

Webinaari: Kumppaneilla on nyt mahdollisuus ilmoittaa koulutustapahtumia markkinapaikalla myös webinaareina

Lisätessä koulutustapahtumaa järjestelmään, alapuolella on pieni boksi, jonka rastittamalla tapahtumasta tulee webinaari. Silloin tapahtumaan ei tarvitse merkitä erikseen paikkaa. Ennen uudistusta ilmoitetut koulutustapahtumat voi käydä muuttamassa webinaareiksi järjestelmän kautta.

HUOM! Webinaari -tapahtumien yhteydessä järjestelmässä pyydetään lisäämään myös webinaarin linkki sekä ohjeet webinaariin liittymiseen. Linkki ja ohjeet tulevat ainoastaan Kiwan auditoijan käyttöön, jotta hänen ei tarvitse kysyä linkkiä tai ohjeita webinaariin erikseen kouluttajalta.

 

Koulutustapahtumaan on jatkossa pakollista ilmoittaa kouluttaja, muuten tapahtuma hylätään

Kouluttaja on lisättävä viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä. Järjestelmä muistuttaa tästä sihteereitä 7 päivää, 3 päivää sekä 1 päivää ennen takarajaa. Jos kouluttajaa ei ole lisätty tapahtumaan, takarajan umpeuduttua tapahtuman tila muuttuu hylätyksi. Hylätty koulutus poistuu markkinapaikalta.

 

Koulutustapahtumaan voi jatkossa myös lisätä merkinnän, mikäli kurssista saa ammattipätevyysmerkinnän (AMP)

AMP-merkinnän voi lisätä koulutustapahtuman luomisen yhteydessä, jolloin se näkyy saman tien myös markkinapaikalla. AMP on myös lisätty markkinapaikan hakusuodattimiin, jolloin on helppo hakea vain kursseja, joilta saa ammattipätevyysmerkinnän.

 

Loppumispäivämäärän lisääminen koulutukseen

Kurssille voi nyt lisätä myös loppumisajankohdan. Päivämäärä lisätään koulutustapahtumaa luodessa kurssipäivämäärän alta.