Punainen Risti Ensiapu haluaa nostaa esiin ensiavun osaamisen ja auttamisrohkeuden merkityksen myös poikkeusoloissa. Kannustamme kumppaneitamme järjestämään ensiapukursseja etänä.

Etäkoulutusratkaisuja ovat:

  1. SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus.

Verkkokoulutus sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja sisältöjä. Kurssilainen suorittaa verkkokoulutuksen itselle sopivaan aikaan ja opiskelutahtiin. Koulutuksen voi keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Suorittamisesta muodostuu sertifioitu SPR Hätäensiapukurssi 4 t -pätevyys. Ohjeet kurssin luomiseen löytyvät täältä.

  1. Hätäensiapukurssi 8 t, yhdistelmäkoulutus ja Ensiapukurssi EA1® , yhdistelmäkoulutus

Yhdistelmäkoulutuksen ensimmäisen verkkokoulutusosuus (50%) suoritetaan itselle sopivaan aikaan ja opiskelutahtiin. Toinen lähikoulutusosuus (50%) suoritetaan 6 kk sisällä verkkokoulutusosuuden suorittamisesta. Lähikoulutusosuuden voi järjestää myös webinaarina, eli etäopetuksena video- ja ääniyhteyden välityksellä. Ohjeet yhdistelmäkurssien luomiseen löytyvät täältä.

  1. Kaikki koulutukset, webinaari

Webinaari tarkoittaa etäkoulutusmuotoa, jossa kouluttaja pitää koulutuksen video- ja ääniyhteyden välityksellä. Koronavirustilanteesta johtuen kaikki Punaisen Ristin sertifioidut koulutukset voidaan järjestää 30.6.2021 asti webinaarina. Täältä löydät ohjeistuksen webinaareihin.

Kurssit tulee ilmoittaa normaalisti CA-koulutus ja -pätevyysjärjestelmässä, jotta kurssilaisille muodostuu virallinen pätevyys. Mahdollinen auditoija on yhteydessä etukäteen ja pyytää erikseen linkkiä etäopetustilaisuuteen.

Suosittelemme tutustumaan etäkoulutusratkaisuihimme, sillä palaute verkkokoulutuksistamme sekä webinaareista on ollut erittäin positiivista ja niiden tarjoaminen asiakkaille on kumppaneillemme kustannustehokasta.

Tarjoamme webinaari-tukea koulutusten järjestämiseen tiistaisin klo 8:30 ja 14:30 Skypen välityksellä. Linkki skype-tapahtumiin löytyy täältä.