Punaisen Ristin ensiapukurssit erottuvat nyt entistä paremmin

Ensiapukurssilaisten ja kurssin tilaajien on jatkossa entistä helpompi tunnistaa Punaisen Ristin sertifioidut ensiapukurssit. Kaikista Punaisen Ristin ensiapukurssinimikkeistä löytyy tunniste SPR (esimerkiksi SPR Hätäensiapukurssi 4 t® ja SPR Ensiapukurssi EA 1®). Olemme lähettäneet kaikille kumppaneillemme ohjeet Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisten ensiapukurssien nimikkeistä ja toivoaksemme kesän aikana yhä useampi kumppani kiinnittää huomiota nimikkeiden oikeaan kirjoitusasuun niin verkkosivuillaan kuin muussakin viestinnässään. Kurssinimikkeet ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden oikeassa käytössä opastamme kumppaneitamme ja kumppanikouluttajiamme mielellämme.

Oikealla kirjoitusasulla vahvistamme entisestään sertifioitujen ensiapukurssien tunnettuutta ja ehkäisemme ensiapupätevyyksiin liittyviä väärinkäsityksiä.
Pääset lukemaan ohjeistuksen nimikkeiden oikeista kirjoitusasuista ja nimikkeiden käytön ohjeet täältä.

Koulutus- ja pätevyysjärjestelmän päivitykset

Materiaalipankin päivitys

Materiaalipankkia päivitetään viikolla 25. Muun muassa kumppaneille suunnatut ohjeet ja markkinointimateriaalit päivitetään vastaamaan paremmin kumppaniorganisaatioidemme tarpeita. Koulutusmateriaalien päivitykset ovat jo nyt saatavilla ja toivommekin kumppanikouluttajien lataavan uudet videot käyttöönsä. British Red Crossin koulutusvideot on poistettu käytöstä ja korvattu vastavalmistuneilla sairauskohtausvideoilla. Kaikista videoista saatavilla myös ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

ensiaputodistus.fi

Yhteisellä markkinapaikalla osoitteessa ensiaputodistus.fi on otettu koekäyttöön chat-palvelu kuluttajia varten. Chatiin vastaavat Punainen Risti Ensiavun koulutusohjelmien työntekijät arkisin klo 8-16. Chat-palvelulla ja kuluttajille suunnatulla sähköpostiosoitteella ensiaputodistus@redcross.fi voimme auttaa asiakkaitamme entistä paremmin löytämään kumppaneidemme tarjoamat ensiapukurssit, ja vastata Punaisen Ristin ensiapukoulutuksiin liittyviin kysymyksiin.

Hyvä tietää

SPR Ensiapukurssi EA 2®-uudistus

SPR Ensiapukurssi EA 2®-koulutuksen uudistustyö on edennyt pilotointivaiheeseen. Uudistunutta ensiapukurssia pilotoidaan kesän ja alkusyksyn aikana muutamien kumppaniorganisaatioidemme toimesta. Kurssikokonaisuutta muokataan kouluttajilta, kurssilaisilta ja kurssin tilaajilta saadun palautteen mukaisesti. Uusi, sertifioitu SPR Ensiapukurssi EA 2 materiaaleineen, toteutusohjeineen ja vähimmäisvaatimuksineen julkaistaan loppusyksystä kaikkien kumppaniorganisaatioidemme käyttöön. Ennen uuden koulutussisällön julkistusta, voivat kumppanimme järjestää SPR Ensiapukurssi EA 2-koulutuksia nykyisen ohjeen mukaisesti.

Sosiaalinen media lisää Punaisen Ristin ensiapukurssien näkyvyyttä

Punainen Risti Ensiapu on kevään aikana panostanut sosiaalisen mediaan näkyvyyteen ensiaputodistus.fi Facebook– ja LinkedIn-sivustoilla. Kannustammekin kumppaneitamme seuraamaan ensiaputodistus.fi-sivua ja jakamaan sen päivityksiä. Sosiaalisen median näkyvyys ohjaa yhä useamman ensiapukurssia etsivän yhteiselle markkinapaikalle.
Julkaisemme myös kuukausittain ensiapuaiheisen podcastin. Pääset kuuntelemaan podcasteja täältä: https://ensiaputodistus.podbean.com.

Viitetietojen täyttäminen kurssi-ilmoitukseen

Kun luot pätevyys- ja koulutusjärjestelmä Competence Adminissa tapahtumia ja verkkokoulutuskoodeja, huomaathan käyttää viitenumeroa. Viitettä voit käyttää organisaatiollesi sopivalla tavalla (esim. viitteen avulla voidaan erotella tilaajatahon kustannuspaikat). Viitekenttä on yksirivinen tekstikenttä, johon voi kirjata tekstiä ja numeroita. Viitenumerokenttä löytyy koulutustapatumaa luodessa otsikon ”Laskutus” alta.

Yhdistelmäkoulutusta luodessa tee ensimmäiseksi kurssi-ilmoitus lähikoulutukselle ja ilmoita sille viitenumero. Käytä samaa viitettä luodessasi verkkokoulutuskoodeja. Näin saat helposti yhdistettyä verkkokoodit lähijaksoon laskua käsitellessäsi.

Viite helpottaa, nopeuttaa ja selkeyttää laskujen käsittelyä laskutuksen kaikissa vaiheissa. Samalla vähennämme epäselviä tilanteita.

Kiitämme kumppaneitamme kuluneesta keväästä ja yhteistyöstä! Aurinkoista kesää!

Punainen Risti Ensiapu, koulutusohjelmat