Ensiapukoulutusten terveysturvallisuus

Covid-19-pandemiaan liittyviä rajoituksia on monin paikoin lievennetty ja tämä näkyy ilahduttavasti myös ensiapukoulutusten kysynnän kasvuna.

Punainen Risti Ensiapu on laatinut ensiavun lähikoulutuksia varten ohjeistuksen, jota koulutusta järjestävä taho voi tarvittaessa täydentää huomioiden alueellisten terveysviranomaisten kulloinkin voimassa olevat ohjeistukset ja suositukset.Tilaisuuden järjestäjän tulee laatia terveysturvallisuussuunnitelma, joka koskee kyseistä tapahtumaa tai esimerkiksi järjestämäänsä ensiapukoulutusta. Tilanne voi muuttua nopeasti, joten ohjeet saattava päivittyä lyhyelläkin varoajalla.

Terveysturvallisuusohjeet löydät täältä

Loppusyksyn koulutukset

Punainen Risti Ensiapu, koulutusohjelmat järjestää säännöllisesti kouluttajatapaamisia ja lyhyitä koulutuksia ja infotilaisuuksia kumppaneilleen ja kumppanikouluttajilleen. Löydät kaikki koulutukset ja tapahtumat tapahtumakalenteristamme täältä: ensiavunkouluttajat.fi/ajankohtaista.

Punaisen Ristin ensiapukurssien myynti- ja markkinointikoulutus

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaiset vinkit ensiapukurssien myynnin ja markkinoinnin tueksi! Teams-koulutuksen aikana tutustutaan sosiaalisen median tarjoamiin mahdollisuuksiin, suoramarkkinointiin sekä verkkokoulutusten myyntiin.

SPR Ensiapukurssi EA 2® uudistuu

Tiiviin Teams-koulutuksen aikana käymme läpi uudistuneen kurssikokonaisuuden sisällön ja toteutusohjeet. Järjestämme useita samansisältöisiä koulutuksia, aikataulut löydät tapahtumakalenterissa ensiavunkouluttajat.fi/ajankohtaista.

Kouluttajatapaamiset

Järjestämme kerran kuussa kouluttajille verkostoitumistapaamisia, joissa ensiavun kouluttajien on mahdollista vaihtaa ajatuksia ympäri Suomea toimivien kollegoidensa kanssa ja kysyä ensiavun kouluttamiseen liittyviä kysymyksiä.

Punaisen Ristin ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuspäivä 19.11.2021

Marraskuun 19. päivä Paasitorniin kokoontuu suuri joukko kouluttajia, näytteilleasettajia ja eri alojen asiantuntijoita. Koulutuspäivän asiantuntijaluennoitsijoina toimivat viestintäkouluttaja, vuorovaikutuksen ammattilainen Maiju Ranta, sähköturvallisuuden asiantuntija Henrik Rousku sekä Helsingin pelastuslaitoksen ensihoitopäällikkö Kari Porthan. Paikkoja täydennyskoulutuksen lähipäivään on rajatusti, joten ilmoittauduthan tapahtumaan pikimmiten! Ilmoittautumaan!

Maailman elvytyspäivä 16.10.

Maailmanlaajuinen elvytyspäivä eli World Restart a Heart Day on tänä vuonna lauantaina 16.10. Elvytyspäivän tarkoituksena on lisätä kansalaisten tietoisuutta nopeasti aloitetun maallikkoelvytyksen merkityksestä ja rohkaista ihmisiä auttamaan hätätilanteessa. Kansainväliseen kampanjaan voi tutustua täällä: https://www.ilcor.org/wrah.