Loppuvuoden kehitysaskeleet 

Punainen Risti Ensiavun vuosien 2021  2023 strategian mukaisesti tähtäämme jatkuvaan kehitykseen ja edellä kävijyyteen yhdessä kumppani- ja asiantuntijaverkostomme kanssa. Haluamme olla parempia huomenna kuin tänään!  

Loppuvuoden aikana kehitystyön painopisteinä ovat SPR Ensiapukurssi EA 2®, Punaisen Ristin ensiavun kouluttajien koulutukset sekä kumppaneiden myyntityön tukeminen. 

SPR Ensiapukurssi EA 2® 

SPR Ensiapukurssi EA 2®-kehitystyö on loppusuoralla, ja avaamme pilotointimahdollisuuden kumppaneillemme. Seuraavassa vaiheessa kaikki kumppaniorganisaatiomme voivat järjestää SPR Ensiapukurssi EA 2® –pilottikoulutuksia. Pilottivaiheessa toivomme kumppaniorganisaatiolta ja -kouluttajilta palautetta, jonka pohjalta koulutusta kehitetään edelleen vastaamaan eri asiakasryhmien tarpeita. 

SPR Ensiapukurssi EA 2®-koulutuksen koulutusmateriaalit siirretään Competence Adminin materiaalipankkiin pilottivaiheen jälkeen tammikuussa. Pilottivaiheessa kumppaniorganisaatio saa SPR Ensiapukurssi EA 2®-koulutuksia järjestäessään käyttöoikeuden koulutusmateriaaleihin ottamalla sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen kouluttaja.tuki@redcross.fi.     

Järjestämme kumppaneillemme ja kumppanikouluttajillemme marras-joulukuussa viisi samansisältöistä Teams-perehdytystä uudesta koulutuskokonaisuudesta. Perehdytysten aikataulut ja ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtumakalenteristamme täältä: https://ensiavunkouluttajat.fi/ajankohtaista/. 

Competence Admin koulutus- ja pätevyysjärjestelmä

Competence Adminin teknisen tuen aukioloajat 

Competence Adminin teknisen tuen aukioloajat muuttuvat 1.1.2022 alkaen. Tammikuusta lähtien tekninen tuki auttaa koulutus- ja pätevyysjärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 8.00-12.00. Muutoksen myötä teknisen tuen ruotsinkielinen asiakaspalvelu päättyy. Ruotsinkielistä asiakaspalvelua saa edelleen kumppanuustuen kautta kumppanuus.tuki@redcross.fi. 

Tekninen tuki palvelee puhelimitse numerossa 010 239 9098 ja sähköpostitse osoitteessa help@competenceadmin.com. 

 

Ensiapu- ja ensihoitosymposium 2022 

Tervetuloa osallistumaan SPR:n 20. ensiapu- ja ensihoitosymposiumiin 10. – 11.2.2022. Symposium toteutetaan ensimmäistä kertaa webinaarina. 

Ohjelma sisältää kattavasti asiaa ensiavun uusista suuntauksista, sisällöistä ja kouluttamisesta. Aiheita ovat mm. henkeä uhkaavien vammojen, kuten pään ja verenvuotovammojen ensiapu sekä sokkitilan tunnistaminen. 

Paneelikeskustelussa puhutaan tulevaisuuden terveysuhkista, ilmastonmuutoksesta ja kuumuuden yhteydestä kuolemiin sekä ensiavun kouluttamisesta. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä: https://www.punainenristi.fi/ensiapu/ensiapusymposium/