SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on Punaisen Ristin sertifioitu kurssi hätäensiavun perusteista. Sen pyrkimys on tiivistetysti antaa rohkeutta ja valmiuksia toimia hätätilanteessa. Hätäensiavun perusteisiin kuuluvat muassa toiminta auttamistilanteissa, elvytys sekä neuvovan sydäniskurin käyttö. Koronavirustilanteessa SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on tuonut ensiavun opiskelun riskittömästi suuremman yleisön saavutettavaksi.

Joustavuutta opiskeluun – verkkokurssi suoritetaan itselle sopivana ajankohtana omaan tahtiin 

Verkkokoulutus tapahtuu kokonaan verkossa. Sen pohjalla on verkkokoulutusalusta, johon on rakennettu monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja mediasisältöjä. Sisältöön kuuluu myös erilaisia, omatoimisesti tehtäviä käytännön harjoitteita ensiapuvalmiuksien tukemiseksi.

Kurssilainen suorittaa verkkokoulutuksen itselle sopivaan oppimistahtiin. Koulutuksen voi keskeyttää oman aikataulun mukaisesti ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin. Ensiaputodistuksen saamiseksi kurssilaiselta edellytetään välitehtävien ja loppukokeen läpäiseminen. Palaute Punaisen Ristin verkkokoulutuksista on ollut erittäin positiivista.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuksen myyminen on helppoa

Kurssin aloittamista varten kurssilainen tarvitsee nettiyhteyden, verkko-osoitteen ja sinne syötettävän koodin. Kumppaniorganisaatio voi luoda ja lähettää koodeja asiakkaille koulutus- ja pätevyysjärjestelmässä (Competence Admin).

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuksen suorittamisesta muodostuu Hätäensiapukurssi 4 t -ensiapupätevyys. Pätevyyden voimassaoloaika koulutuksella on kolme (3) vuotta. Huomioithan, että SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus ei sovellu toistaiseksi pidempien koulutusten, kuten Ensiapukurssi EA1® ja Ensiapukurssi EA2® kertaamiseen.

Asiakas pääsee näkemään omat Punaisen Ristin sertifioidut ensiapupätevyydet osoitteesta ensiaputodistus.fi, kohdassa ”oma profiili”.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus pähkinänkuoressa

+ Verkkokoulutus, joka sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja sisältöjä
+ Kurssilainen suorittaa verkkokoulutuksen itselle sopivaan aikaan ja opiskelutahtiin
+ Koulutuksen voi keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin
+ Verkkokoulutus laajentaa ensiapukoulutusten saavutettavuutta
+ Riskitön tapa opetella ensiaputaitoja koronavirustilanteessa
+ Ensiaputodistuksen saamiseksi kurssilaiselta edellytetään välitehtävien tekemistä ja loppukokeen läpäisemistä hyväksytysti
+ Suorittamisesta muodostuu sertifioitu SPR Hätäensiapukurssi 4 t -pätevyys
+ Kurssilla ei voi päivittää pidempiä ensiavun koulutuksia