Ensiavun verkkokoulutus on aina ajankohtainen

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on Punaisen Ristin sertifioitu kurssi hätäensiavun perusteista. Se antaa rohkeutta ja valmiuksia toimia hätätilanteissa. Kurssi sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja mediasisältöjä, jotka käsittelevät muun muassa toimintaa auttamistilanteissa, peruselvytystä sekä neuvovan sydäniskurin käyttöä.

Koronavirustilanteessa SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on turvallinen vaihtoehto suorittaa ensiapukoulutus.

Inhimillinen ja ekologinen joululahja

Joulu on kulman takana ja koemme, että verkkokoulutus kannattaa nyt ottaa nuolenkärjeksi myyntiin omaan verkkokauppaan, kuten moni kumppani onkin jo tehnyt.

Vastuulliset ja ekologiset lahjat ovat hyviä lahjavaihtoehtoja, ja SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on tässä kategoriassa parhaasta päästä, sillä koulutuksen suorittanut henkilö saa henkeä pelastavia ensiaputaitoja, joista on hyötyä niin kotona, harrastuksissa, kuin työpaikoillakin. Koulutus on samalla osoitus välittämisestä lahjan antajalta vastaanottajalle.

Koulutuksen suorittaminen on helppoa

Kurssin aloittamista varten kurssilainen surffailee osoitteeseen ensiaputodistus.com (linkki: https://ensiaputodistus.com/) ja syöttää lahjaksi saamansa koodin sille varattuun paikkaan kurssin aloittamista varten. Kurssilainen suorittaa verkkokoulutuksen itselle sopivaan aikaan ja opiskelutahtiin. Koulutuksen voi keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuksen suorittamisesta muodostuu Hätäensiapukurssi 4 t -ensiapupätevyys. Pätevyyden voimassaoloaika koulutuksella on kolme (3) vuotta. Huomioithan, että SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus ei toistaiseksi sovellu pidempien koulutusten, kuten Ensiapukurssi EA1® ja Ensiapukurssi EA2® kertaamiseen.