Punaisen Ristin ensiapukoulutusten kehitystyö

Punaisen Ristin ensiapukurssit etäkoulutuksena

Kumppaneidemme ja ensiapukurssien tilaajien toiveesta Punaisen Ristin ensiapukurssien etäkoulutusmahdollisuutta jatketaan toistaiseksi. Verkkovälitteinen koulutus on käytännön kokemusten ja tutkimusten mukaan tehokas ja vaikuttava tapa kouluttaa ensiaputaitoja. Webinaari- eli etäkoulutusmahdollisuus säilyykin muiden Punaisen Ristin ensiapukurssien toteutusmuotojen rinnalla ja niiden toteutusta kehitetään myös jatkossa yhdessä kumppaneidemme kanssa.

SPR Ensiapukurssi EA 2®-kehitystyö

Olemme kehittäneet vuoden 2021 aikana SPR Ensiapukurssi EA 2® koulutusta usean kumppanimme kanssa. Suuri kiitos kaikille kehitystyössä mukana oleville kumppaneillemme!

Marraskuun alkupuolella kehitystyön tuloksena uudistuneen SPR Ensiapukurssi EA 2® lähi- ja etäkoulutusmateriaali on ladattavissa Competence Adminin materiaalipankista. Marraskuusta lähtien kumppaniorganisaatiot voivat järjestää uutta SPR Ensiapukurssi EA 2®-koulutusta. Vanhaa SPR Ensiapukurssi EA 2® koulutusta on mahdollista järjestää vuoden 2021 loppuun asti.

Järjestämme loppuvuonna viisi koulutustilaisuutta kumppaniorganisaatioille ja -kouluttajille. Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin täällä: https://ensiavunkouluttajat.fi/ajankohtaista/.

Syksyn koulutuskalenteri

Punainen Risti Ensiavun kumppanikouluttajille ja kumppaniorganisaatioille suunnatut koulutukset ja kouluttajatapaamiset ovat jälleen käynnistyneet.

Marraskuussa järjestetään toivottu Punaisen Ristin ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuksen lähikoulutuspäivä. Koulutuspäivän aikana kouluttaja pääsee tutustumaan näytteilleasettajien tarjontaan sekä kuulemaan asiantuntijaluentoja.

Löydät kaikki tilaisuudet tapahtumakalenteristamme täältä.

Punainen Risti Ensiapu, koulutusohjelmien neuvontapalvelut

Punainen Risti Ensiavun koulutusohjelmien asiantuntijatiimi neuvoo ja opastaa niin kumppaniorganisaatioita, kumppanikouluttajia kuin ensiapukurssilaisiakin Punaisen Ristin ensiapukursseihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteystiedot talteen alta!

Kumppanuustuki

Kumppaniorganisaatioiden kumppanuustuki auttaa kaikkiin kumppanuuteen liittyvissä kysymyksissä ja järjestää organisaatiolle tarvittaessa jopa oman Teams-perehdytyksen Punaisen Ristin ensiapukurssien järjestämiseksi. Tavoitat kumppanuustiimin sähköpostitse osoitteesta kumppanuus.tuki@redcross.fi.

Kouluttajatuki

Kouluttajatuki opastaa kumppanikouluttajia Punaisen Ristin ensiapukurssien sisällöissä ja kouluttamisessa sekä koulutusmateriaalien käytössä. Kouluttajatuki myös vastaa Punaisen Ristin kouluttajakoulutuksiin liittyviin kysymyksiin. Kouluttajatuen sähköpostiosoite on kouluttaja.tuki@redcross.fi.

Laskutus

Punainen Risti Ensiavun laskutusta koskevat kysymykset voi lähettää osoitteeseen koulutusohjelmat.laskutus@redcross.fi. Laskutusasioihin liittyvää neuvontaa saa myös puhelimitse numerosta 0400 320500.

Asiakaspalvelu

Ensiapukurssilaisia ja kurssien tilaajia varten on avattu uusi sähköpostiosoite ensiaputodistus@redcross.fi. Tästä osoitteesta ohjaamme tarvittaessa asiakkaan kumppaneidemme asiakaspalveluun.

Competence Admin 

Competence Adminin käytössä neuvoo Competence Adminin tekninen tuki. Tekninen tuki palvelee sähköpostitse osoitteessa help@competenceadmin.com ja puhelimitse numerossa 010 239 9098. Tekninen palvelu on avoinna arkisin klo 8-16. Runsaasti hyviä ohjeita Competence Adminin käyttöön kuvien ja videoiden kera löydät tukisivustolta https://help.kiwasupport.com/competenceadmin.

Competence Admin koulutus- ja pätevyysjärjestelmä

Koulutusmateriaalien päivitys

Etäkoulutusmateriaalien suomenkieliset versiot on päivitetty. Päivityksissä on huomioitu erityisesti etäkoulutusmateriaalien käytettävyys kouluttajilta tulleiden palautteiden mukaisesti. Ruotsin- ja englanninkielinen koulutusmateriaali päivitetään viikolla 40. Muistutammekin kaikkia kumppanikouluttajiamme lataamaan päivitetyt materiaalit käyttöönsä materiaalipankista.

SPR Ensiapukurssi EA 1® yhdistelmäkoulutuksen verkkokoulutusosion esittelyversio

SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t® yhdistelmäkoulutuksen verkkokoulutusosuuteen on mahdollista tutustua maksuttoman esittelyversion avulla. Kumppaniorganisaation sihteeri tai pääkäyttäjä voi tilata myyntityön tueksi maksuttomat verkkokoulutuskoodit esimerkiksi kouluttajilleen tai asiakkailleen Competence Administa. Myyntitarkoitukseen sopivan esittelyversion koulutuskoodit löytyvät koulutuskoodien tilaussivun koulutuspohjavalikosta nimellä ”DEMO Verkkokoulutus”.