Arvoisa Kumppanimme,

  1. Joulu kolkuttelee jo kulman takana. Toivotamme teille oikein mukavaa marraskuuta, vaikka pimeä aika onkin käsillä. Olettehan perehtyneet viimeisimpiin uutisiimme uutiskirjeiden kautta? Samat tiedot löytyvät tältä ajankohtaispalstalta.
  2. Päivitämme 18.1.2021 kouluttajaohjetta. Muutoksia tulee kohtiin 2.3, 2.4 ja 4.1. Siirrämme jatkossa kouluttajaohjeen CA:n materiaalipankkiin, mutta toistaiseksi uusin versio löytyy täältä: https://ensiavunkouluttajat.fi/kumppaneille/kumppanuus/
  3. Olethan huomioinut, että Punainen Risti Ensiapu, koulutusohjelmien kumppanihinnastoon ei tule muutoksia 1.1.2021. Järjestelmä kokonaisuudessaan on siirtynyt jatkuvan kehittämisen tilaan heinäkuussa 2020 ja käyttöönottovaiheen alennukset poistuvat.
  4. Punaisen Ristin ensiapukurssien etäkoulutusmateriaali on uudistettu. Uudessa etäkoulutusmateriaalissa on kattavan Power Point-esityksen lisäksi erillinen tehtäväpaketti. Uusi materiaalikokonaisuus helpottaa etäkoulutuksen suunnittelua ja tarjoaa välineitä toiminnallisuuden lisäämiseen. Uudistetut materiaalit löytyvät CA:n materiaalipankista ”Etäkoulutus”-kansiosta.

Ystävällisin terveisin,
Punainen Risti Ensipapu, koulutusohjelmat