Kumppanuus Punainen Risti Ensiavun kanssa kannattaa

Jo lähes 600 koulutusorganisaatiota on lähtenyt mukaamme kehittämään Suomen laadukkaimpia ensiapukoulutuksia. Kumppanuus tunnetun ja arvostetun ensiavun asiantuntijan kanssa tuo organisaatioille monenlaisia hyötyjä.

Uusi etuohjelma kumppaneillemme

Etuohjelman avulla kumppaniorganisaatio voi saada hyvitystä myymistään verkkokoulutuksista ja ​ yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusosuuksista.

Etuohjelmassa kaikki SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutukset sekä SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t® yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusosuudet lasketaan yhteen. Yhteen lasketun määrän mukaisesti kumppaniorganisaatiolle myönnetään hyvitys puolivuosittain. Ensimmäiset hyvitykset tehdään jo heinäkuussa 2021.

Lisää tietoa etuohjelmasta löytyy täältä ja Competence Adminin materiaalipankin kansiosta “Tukimateriaali kumppaneille”.

Muut kumppaniedut

Punaisen Ristin tunnettuus helpottaa kumppanin myyntiä ja markkinointia

Kumppaniorganisaation on mahdollista hyödyntää myynnissään Punaisen Ristin vahvaa ensiavun osaamista ja yli 100 vuoden kokemusta ensiavun kouluttamisesta. Punaisen Ristin ensiaputodistus on tunnustettu todistus ensiapupätevyydestä. Jatkossa Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset ensiapukurssit ovat entistä helpommin tunnistettavissa kaikkien kurssinimikkeiden saadessa SPR-etuliitteen.

Ajantasaiset ja asiantuntemukseen perustuvat koulutusmateriaalit

Kumppaniorganisaatio saa käyttöönsä varmasti ajantasaiset koulutusmateriaalit, joiden pohjana on Punaisen Ristin laajan asiantuntijaverkoston tietämys. Kumppanin on mahdollista myydä paitsi perinteisiä ensiapukoulutuksia, myös uusia etä- ja verkkokoulutuksia, jotka mahdollistavat kumppanille aiempaa laajemman asiakaskunnan.

Sähköinen pätevyysrekisteri pitää kurssilaisten tiedot tallessa

Kaikki Punaisen Ristin ensiapukurssin käyneet saavat mobiilitodistuksen, joka säilyy työpaikan, koulun tai harrastusseuran vaihtuessa.

Koulutus ja tukipalvelut

Punainen Risti Ensiapu järjestää säännöllisesti koulutuksia kumppaneilleen. Kumppaneiden käytössä on myös monipuoliset tukipalvelut, joista henkilökohtaista neuvontaa saa niin koulutus- ja pätevyysjärjestelmän käyttöön, koulutusten sisällöllisiin kysymyksiin kuin kumppanuuteenkin liittyen jokaisena arkipäivänä.

Alennus OP Kevytyrittäjyys-palvelusta

OP tarjoaa Punainen Risti Ensiavun kumppanikouluttajille ja -organisaatioille vaihtoehdon laskuttaa omasta työstä Y-tunnuksella OP Kevytyrittäjä -palvelun avulla alennettuun hintaan. Tutustu OP:n tarjoamaan alennukseen täällä.

Tulevaisuuden Timanttikumppanuudet

Julkaisemme vuoden lopussa uuden kumppanuusmallin, jolla haluamme palkita ja kiittää kumppaniorganisaatioitamme yhteistyöstä ja sitoutumisesta Punaisen Ristin ensiapukoulutusten järjestämiseen.

Koulutus- ja pätevyysjärjestelmän päivitykset

Materiaalipankin päivitykset

Materiaalipankin koulutusmateriaaleja päivitettiin viikolla 19. Materiaalipankin päivityksessä julkaistiin muun muassa tuoreet, suomenkieliset sairauskohtausvideot. Videot vaihdettiin samalla Punaisen Ristin ensiavun verkkokoulutuksiin. ­­­Materiaalipankkiin on tuotettu myös uutta markkinointimateriaalia kumppaniorganisaatioidemme käyttöön.

Ensiaputodistus.fi

Jatkossa ensiaputodistus.fi-verkkosivuilla SPR Hätäensiapukurssi 4 t®-verkkokoulutuksia myyvien kumppaniorganisaatioiden linkit ohjataan suoraan kyseisen verkkokoulutuksen tilaussivulle.

Hyvä tietää

Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuksen lähipäivä

Punaisen Ristin Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuksen lähipäivä järjestetään 19.11.2021 Helsingin Paasitornissa. Päivän aikana luvassa on asiantuntijaluentoja, näytteilleasettajien tuote-esittelyjä sekä kauan kaivattuja tapaamisia kouluttajakollegoiden kesken. Pääset ilmoittautumaan täydennyskoulutuksen lähipäivään täällä: https://ensiavunkouluttajat.fi/kouluttajakoulutus.

Ensiapukurssi EA 2® uudistuu

Ensiapukurssi EA 2® -koulutuksen uudistustyö on loppusuoralla. Uudistustyön pohjana ovat olleet kurssin tilaajille tehdyt kyselyt ja haastattelut sekä ensiavun asiantuntijoiden lausunnot. Uudistustyössä ovat olleet mukana myös eri toimialoilla toimivat kumppaniorganisaatiot, jotka pääsevät kesän ja alkusyksyn aikana pilotoimaan uudistunutta kurssikokonaisuutta. Uudistunut Ensiapukurssi EA 2® julkaistaan syksyllä.

Ohjausta Punaisen Ristin ensiapukurssien kirjoitusasuihin

Tulevien kuukausien aikana kiinnitämme huomiota Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisten ensiapukurssien ja rekisteröityjen tavaramerkkien kirjoituasuihin. Lähetämme kesäkuussa kumppaneille ohjeet kirjoitusasusta ja neuvomme tavaramerkkien oikeassa käytössä.