Koulutus- ja pätevyysjärjestelmämme uudistuu jatkuvasti. Olethan huomioinut seuraavat uudistukset:

  1. SPR Hätäensiapukurssi on nyt suoritettavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kielivalinnan tekee kurssin suorittaja siinä vaiheessa, kun hän aloittaa koulutuksen, joten kumppaneiden ei tarvitse siitä kantaa huolta.
  2. Helmikuun alusta alkaen kouluttajien tulee olla kiinnitettynä johonkin kumppaniorganisaatioon, jotta heillä pysyy pääsy koulutus- ja pätevyysjärjestelmään (Competence Admin). Mikäli olet kouluttaja ja jo kiinnitettynä yhteenkin kumppaniorganisaatioon, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  3. Järjestämme joka toinen tiistai kumppanuus- ja koulutustuki tilaisuuksia etänä Teamsin välityksellä. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus kysyä ihan mitä vaan liittyen koulutus- ja pätevyysjärjestelmään, ensiavun kouluttamiseen tai vaikka webinaareihin. Aikataulu ja osallistumislinkki löytyvät täältä.
  4. Suosittelemme kumppaneitamme syöttämään kurssien osallistujat käyttäen henkilötunnusta. Tätä ajatellen kurssilaiset on hyvä ohjeistaa syöttämään henkilötunnus verkkokoulutusta aloittaessa. Näin varmistetaan pätevyyden syntyminen mutkattomasti.
  5. Verkkokoulutuksen tai yhdistelmäkoulutuksen verkkokoulutusosuuden suorittamiseen tulee käyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta. Yhteissähköposteja käyttämällä verkkokoulutuksia ei voi suorittaa.
  6. Koulutus- ja pätevyysjärjestelmässä (Competence Admin) sihteerin tulisi merkitä laskutusviite tapahtumaa tai verkkokoulutuskoodeja luodessa. Jos viitettä ei merkitse tapahtumaan, eri tapahtumien todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksut tulevat laskuun yhdelle riville. Viitettä käyttämällä pystytään jälikäteen erottelemaan eri tapahtumista tulleita todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksuja.
  7. Muistattehan tehdä kurssi-ilmoitukset viimeistään 4 päivää ennen koulutuspäivää