Ärade samarbetspartner,

  1. Julen är bakom hörnet. Vi önskar er ett trevligt november, fastän den mörka tiden nu är här. Ni har väl bekantat er med våra senaste nyhetsbrev? Samma information hittas även här på denna sida för aktuella händelser och nyhetsbrev.
  2. Den 18.1.2021 uppdaterar vi utbildarinstruktionerna. Ändringar görs i punkter 2.3, 2.4 ja 4.1. I fortsättningen flyttar vi utbildarinstruktionerna till CA materialbanken, men tillsvidare finns den senaste versionen här (än så länge på finska): https://ensiavunkouluttajat.fi/kumppaneille/kumppanuus/
  3. Du har väl uppmärksammat att det ej sker ändringar i Röda Korset Första Hjälps utbildningsprograms prislista för samarbetspartners 1.1.2021. Systemet i sin helhet har övergått till ett tillstånd av konstant utveckling i juli 2020 och nedsatt pris för ibruktagningsskedet lämnas bort.
  4. Röda Korsets första hjälpen kursers distansutbildningsmaterial har förnyats. I det nya distansutbildningsmaterialet finns förutom omfattande PowerPoint-presentation separat uppgiftspaket. Den nya materialhelheten gör det enklare att planera distansutbildning och erbjuder redskap för ökad funktionalitet. Det förnyade materialet hittas från CA:s materialbank i mappen för ”Distansutbildning”.

Med vänlig hälsning,
Röda Korset Första Hjälp, utbildningsprogram