Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin nettisivuihimme!

SPR Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutus​

SPR Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® ja SPR Hätäensiavun kouluttaja HEK® kasvattavat kouluttajaosaamistaan osallistumalla kolmen vuoden välein SPR Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutukseen.

SPR Ensiavun ja terveystiedon kouluttajien ETK® sekä SPR Hätäensiavun kouluttajien HEK® täydennyskoulutukset

SPR Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutus antaa kouluttajalle mahdollisuuden päivittää ensiavun osaamistaan, lisätä kouluttajataitojaan ja verkostoitua muiden ensiavun kouluttajien kanssa. Täydennyskoulutuksella varmistetaan, että edellytykset järjestää Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisia ensiapukursseja, hyödyntää Punainen Risti Ensiavun tuottamia koulutusmateriaaleja ja myöntää Punaisen Ristin ensiaputodistuksia, ovat voimassa ja ajan tasalla.

Punaisen Ristin ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuksen voit suorittaa joko itsenäisinä verkko-opintoina tai verkko-opintojen ja lähipäivän yhdistelmänä.

Täydennyskoulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen kouluttajapätevyys on voimassa seuraavat kolme (3) vuotta ja kouluttaja merkitään Punaisen Ristin kouluttajarekisteriin.

Täydennyskoulutuksen hinta 607,60 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää koulutuksen, koulutuksen materiaalit sekä kouluttajapätevyyden. Kouluttajapätevyys mahdollistaa Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisten ensiapukurssien järjestämisen ja markkinoinnin. Kouluttajamateriaalit sekä koulutus- ja pätevyysjärjestelmä Competence Admin ovat kouluttajien käytettävissä.

Täydennyskoulutuksen lähipäiviä järjestetään kaksi kertaa vuodessa Helsingissä. Lähipäivän aikana kuullaan mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja mm. vuorovaikutuksesta ensiapukoulutuksissa, sähkötyöntekijöiden ensiavusta sekä toiminnasta kolaritilanteessa.

Ennen lähipäivää osallistuja suorittaa lyhyen verkkokoulutuksen. Lähipäivän jälkeen osallistujat saavat käyttöönsä kaikki täydennyskoulutuksen verkko-opintoihin kuuluvat vapaavalintaiset verkkokoulutusmoduulit. ​

SPR Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuksen verkko-opinnot voit suorittaa joustavasti sinulle sopivana ajankohtana. Koulutus suoritetaan itsenäisesti oppimisalustalla, johon saat pääsyn ilmoittautumisesi jälkeen. Verkko-opinnot koostuvat monipuolisista moduuleista, joista voit koostaa omaa kouluttajaosaamistasi parhaiten tukevan kokonaisuuden.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksun voi suorittaa Paytrailin maksutavoilla. Yritysasiakkaalle lähetämme pyynnöstä laskun.​

Kurssin täyttyessä, etusijalla ilmoittautuneista ovat Punainen Risti Kumppanuusohjelmien ensiavun kouluttajat. Kouluttajakoulutukseen liittyviin käytännön kysymyksiin vastaa kouluttajatuki: ensiaputodistus@redcross.fi

Ilmoittaudu: Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutus verkko-opintoina​

Ensiavun kouluttajien täydennyskoulutuksen lähipäivä tulossa 2023

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Tarkista tästä kouluttajapätevyytesi voimassaolo!

Pätevyystietoihin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, joita käytät Competence Adminissa. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia Competence Adminiin, luo ensin itsellesi sopiva salasana klikkaamalla kohtaa ”Salasana unohtunut?”.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tekniseen tukeen (help@competenceadmin.com).

Tarkista kouluttajapätevyytesi voimassaolo