Tervetuloa kuulemaan ja kyselemään Punaisen Ristin ensiapukurssien sisällöistä, toteutusmuodoista ja sertifioinnista!

Koulutuksen aikana käymme lyhyesti läpi Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisten ensiapukurssien sisällön ja niiden eri toteutusmuodot (lähi- ja etäkoulutus, yhdistelmäkoulutus sekä verkkokurssit). Lisäksi tutustutaan lyhyesti sertifiointiin ja yhteiskunnallisen yrityksen merkkiin. Koulutuksen aikana on myös mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksiin.

Maksuton koulutus on suunnattu erityisesti Punainen Risti Ensiavun kumppaniorganisaatioiden myynnin ja markkinoinnin sekä asikaspalvelun parissa työskenteleville henkilöille, mutta koulutukseen ovat tervetulleita kaikki kumppaniorganisaatioissa työskentelevät.

Pääset ilmoittautumaan koulutukseen 4.2. klo 16.00 asti täällä:

Ilmoittautuminen koulutukseen

Lämpimästi tervetuloa!