Uutta: Lue artikkelistamme, miksi laadukas ensiapukoulutus on tärkeä osa siviilipalvelusta ja mitä hyötyjä SPR ensiapukoulutuksista on koulutetuille ollut. Lue täältä >

Ensiavun kouluttajalle

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® on terveydenhuollon ammattilainen, joka käytyään ETK®-peruskoulutuksen ylläpitää kouluttajaosaamistaan säännöllisesti toistuvilla ETK®-täydennyskoulutuksilla.

Vuoden 2023 alussa käynnistyi SPR Ensiavun kouluttajien osaajaohjelma, joka tarjoaa ensiavun kouluttajille entistä paremmat mahdollisuudet täydentää osaamistaan ja verkostoitua muiden ensiavun kouluttajien kanssa.

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® on kokenut alansa ammattilainen

Harkitsetko ensiavun kouluttajan uraa? Vai onko edessäsi ETK® -pätevyyden päivittäminen? Haluatko kehittyä ensiavun kouluttajana? Täältä löydät lisätietoja kouluttajakoulutuksistamme sekä SPR Ensiavun kouluttajien osaajaohjelmasta, joka starttasi vuoden alussa.

Ilmoittaudu koulutuksiin tai tule mukaan kouluttajayhteisöön!

SPR Ensiavun kouluttajien osaajaohjelma tarjoaa ensiavun kouluttajalle ammatillista lisäkoulutusta, kouluttajayhteisön vahvan tuen ja kasvavan määrän muita etuja.

Tule kanssamme luomaan Suomen parhaiden ensiavun kouluttajien yhteisöä ja kehityspolkua – tutustu SPR Ensiavun kouluttajien osaajaohjelmaan.

SPR Ensiavun kouluttajien osaajaohjelma

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® tai Hätäensiavun kouluttaja HEK, tule mukaan SPR Ensiavun kouluttajien osaajaohjelmaan, joka tarjoaa tukea ja etuja ensiavun kouluttajana toimimiseen. Tutustu ja lähde mukaan!

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-peruskoulutus

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-peruskoulutus antaa parhaat valmiudet ensiavun kouluttamiseen. Tutustu koulutukseen täällä!

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-täydennyskoulutus​

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® täydentää ja vahvistaa kouluttajaosaamistaan osallistumalla ETK®-täydennyskoulutukseen kolmen vuoden välein. Tutustu koulutukseen täällä!