LÄHDE KUMPPANIKSI

Hei koulutusorganisaatio! Tarjoamme kumppaneillemme avaimet käteen-konseptin.
Valmiit koulutussisällöt, ajantasaiset materiaalit ja digitaaliset ratkaisumme auttavat organisaatiotasi, jotta sinä voit keskittyä  kouluttamiseen ja ensiaputaitojen lisäämiseen.

Punainen Risti alkoi jo 1880-luvulla järjestää kansalaisille kursseja, joilla opetettiin hoitotaitoja sairastumisen ja loukkaantumisen varalle. Kurssimaksu oli 3 markkaa ja osanottajien toivottiin olevan lahjakkaimmasta päästä, tai ainakin luku- ja kirjoitustaitoisia. Katso lyhyt piirrosanimaatio Punaisen Ristin roolista osana ensiapukoulutusta. Yli sadan vuoden aikana ensiavun koulutus on muuttunut paljon, vaikka tavoitteet ovat säilyneet samoina; ensiaputaidot ja uskallus toimia hätätilanteessa tuovat turvaa kurssin käyneen henkilön lähipiirille sekä Punaisen Ristin kautta koko Suomeen. Katso aiheesta lyhyt piirrosanimaatio.

Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisia rekisteröityjä ensiapukursseja järjestävät sadat organisaatiot ympäri Suomen. Käytössämme oleva sähköinen pätevyysrekisteri varmistaa sen, että ensiapukoulutetun pätevyystiedot ovat löydettävissä helposti ja sujuvasti.
Kumppanina pääset markkinoimaan ensiaputodistus.fi -sivustolla avoimia koulutuksiasi. Lisäksi tarjoamme kumppaniorganisaatioille ja -kouluttajille valmiit koulutussisällöt ja ajantasaiset materiaalit ensiapukursseille, jolloin sinä voit keskittyä ensiaputaitojen lisäämiseen ja kouluttamiseen.

KUMPPANIORGANISAATIOT
Teemme sopimuksia y-tunnusten omaavien organisaatioiden kanssa. Tutustu kumppanuussopimuskokonaisuuteen.

 1. Sopimuksen tekeminen tapahtuu sähköisesti. Täytä alempaa löytyvä lomake, jotta saamme valmisteltua sopimuksen allekirjoitusta varten.
 2. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin kumppanuussopimuksen allekirjoittamista varten  (Visma sign).
  HUOM! Mikäli organisaatio haluaa liittää sopimukseen tytäryhtiön/liitännäisyhtiön, lisää organisaation nimen jälkeen tieto ’tytäryhtiö’ ja täytä kaikkien yritysten osalta oma lomake alta.
 3. Allekirjoituksen jälkeen ilmoitettu pääkäyttäjä saa Competence Adminilta sähköpostiinsa CA-pätevyysportaalin pääkäyttäjätunnukset.

ENSIAVUN KOULUTTAJAT

 1. Sopimuksen sijaan kouluttajan tulee hyväksyä koulutusportaalin käyttöehdot ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Tutustu käyttöehtoihin.
 2. Mikäli kouluttajapätevyys on voimassa, saa kouluttaja sähköpostiinsa kutsun liittyä koulutusportaaliin. Mikäli tiedossamme oleva sähköpostiosoite on muuttunut tai et jostain muusta syystä saa kutsua, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Kumppanuus alkaa täyttämällä alla oleva lomake.

  Sopimuksen yhteyshenkilö
  Täytetään vain, jos sopimuksen allekirjoittaja(t) eri henkilö kuin sopimuksen yhteyshenkilö:
  Organisaation Kumppani- ja kouluttajaportaalin pääkäyttäjä
  Organisaation laskutustiedot
  Verkkolaskutus
  Muu laskutusosoite