TIEDOTE: Sovinto syntynyt Punainen Risti Ensiapu Oy:n ja Uskalla Auttaa Oy:n välillä - Lue täältä lisää >

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-täydennyskoulutus

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK® päivittää ensiavun osaamistaan, kasvattaa kouluttajataitojaan ja verkostoituu muiden ensiavun kouluttajien kanssa osallistumalla kolmen vuoden välein ETK®-täydennyskoulutukseen.

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-täydennyskoulutus

ETK®-täydennyskoulutus antaa kouluttajalle mahdollisuuden päivittää ensiavun osaamistaan, lisätä kouluttajataitojaan ja verkostoitua muiden ensiavun kouluttajien kanssa.

Täydennyskoulutuksella varmistetaan, että edellytykset järjestää SPR ensiapukursseja, hyödyntää Punainen Risti Ensiavun tuottamia koulutusmateriaaleja ja myöntää SPR ensiaputodistuksia, ovat voimassa ja ajan tasalla.

ETK®-täydennyskoulutuksen voit suorittaa joko itsenäisinä verkko-opintoina tai verkko-opintojen ja lähipäivän yhdistelmänä.

ETK®-täydennyskoulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen kouluttajapätevyys on voimassa seuraavat kolme vuotta ja kouluttaja merkitään Punaisen Ristin kouluttajarekisteriin.

Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-täydennyskoulutuksen hinta on

607,60 € (sis. alv 24%) verkko-opintoina
682,00 € (sis. alv 24%) lähipäivässä

Hinta sisältää koulutuksen, koulutuksen materiaalit sekä kouluttajapätevyyden.

Kouluttajapätevyys mahdollistaa SPR ensiapukurssien järjestämisen ja markkinoinnin.

Kouluttajamateriaalit sekä koulutus- ja pätevyysjärjestelmä Competence Admin ovat kouluttajien käytettävissä.

ETK®-täydennyskoulutuksen lähipäiviä järjestetään kaksi kertaa vuodessa Helsingissä.

Lähipäivän aikana kuullaan mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja mm. vuorovaikutuksesta ensiapukoulutuksissa, sähkötyöntekijöiden ensiavusta sekä toiminnasta liikenneonnettomuudessa.

Ennen lähipäivää osallistuja suorittaa lyhyen verkkokoulutuksen. Lähipäivän jälkeen osallistujat saavat käyttöönsä kaikki täydennyskoulutuksen verkko-opintoihin kuuluvat vapaavalintaiset verkkokoulutusmoduulit. ​

ETK®-täydennyskoulutuksen verkko-opinnot voit suorittaa joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.

Koulutus suoritetaan itsenäisesti oppimisalustalla, johon saat pääsyn ilmoittautumisesi jälkeen. Verkko-opinnot koostuvat monipuolisista moduuleista, joista voit koostaa omaa kouluttajaosaamistasi parhaiten tukevan kokonaisuuden.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksun voi suorittaa Paytrailin maksutavoilla. Yritysasiakkaalle lähetämme pyynnöstä laskun.​

Kurssin täyttyessä, etusijalla ilmoittautuneista ovat Punainen Risti Ensiavun kumppaniorganisaatioiden ensiavun kouluttajat. Kouluttajakoulutukseen liittyviin käytännön kysymyksiin vastaa kouluttajatuki: ensiaputodistus@redcross.fi

Verkko-opinnot

Ilmoittaudu: Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-täydennyskoulutus verkko-opintoina​

Lähipäivä, syksy 2023

ETK®-täydennyskoulutuksen syksyn 2023 lähipäivä järjestetään torstaina 2.11. Helsingissä. Tarkempi paikka ja aikataulu julkaistaan ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu: Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®-täydennyskoulutuksen lähipäivä, syksy

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti.

Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Tarkista tästä kouluttajapätevyytesi voimassaolo!

Pätevyystietoihin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, joita käytät Competence Adminissa. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia Competence Adminiin, luo ensin itsellesi sopiva salasana klikkaamalla kohtaa ”Salasana unohtunut?”.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tekniseen tukeen: help@competenceadmin.com

Tarkista kouluttajapätevyytesi voimassaolo

Nainen pitää etäpalaveria sohvalla ikkunan edessä. Hänellä on mikrofonikuulokkeet päässään ja tietokone sylissään.