Har du funderat på en karriär som första hjälpen-utbildare? Eller är det dags att uppdatera din ETK® -kompetens? Läs mer här och var med på träningarna!

För första hjälpen utbildare

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK® är hälso- och sjukvårdspersonal som, efter att ha genomfört Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK® grundutbildning, upprätthåller sin utbildarkompetens genom regelbunden fortbildning.

I början på år 2023 inleddes kompetensprogrammet för FRK Utbildare i första hjälpen. Programmet ger utbildarna ännu bättre möjligheter att komplettera sina färdigheter och nätverka med andra första hjälpen-utbildare.

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK® är ett erfaret proffs inom sin bransch

Har du funderat på en karriär som första hjälpen-utbildare? Eller är det dags att uppdatera din ETK® -kompetens? Vill du utvecklas som första hjälpen-utbildare? Här hittar du mer information om våra utbildarutbildningar samt kompetensprogrammet för FRK Utbildare i första hjälpen som började i början på året.

Anmäl dig till utbildningar eller kom med i utbildargemenskapen!

Kompetensprogrammet för FRK Utbildare i första hjälpen ger första hjälpen-utbildare professionell fortbildning, ett starkt stöd från utbildargemenskapen och ett växande antal andra förmåner.

Var med och skapa Finlands bästa gemenskap och utvecklingsväg för första hjälpen-utbildare – Bekanta dig med Kompetensprogrammet för FRK Utbildare i första hjälpen.

Kompetensprogrammet för FRK Utbildare i första hjälpen

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK® eller Utbildare i nöd första hjälpen, kom med i kompetensprogrammet för FRK första hjälpen-utbildare. Vi erbjuder stöd och förmåner för utbildare. Bekanta dig och kom med!

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK®-grundutbildning

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap-grundutbildning ger de bästa färdigheterna för att utbilda i första hjälpen. Bekanta dig med utbildningen här! Utbildningen är tills vidare på finska.

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK®-fortbildning

Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK® kompletterar och stärker sin utbildarkompetens genom att delta i fortbildning för utbildare vart tredje år. Läs mer om vår fortbildning!