Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin nettisivuihimme!

Punainen Risti Ensiavun Kumppanit

Kun etsit luotettavaa, sertifioitua ja yhteiskuntavastuuta edistävää kumppania kouluttamaan elämän tärkeimpiä, henkiä pelastavia taitoja, tarjoamme organisaatiollenne Kumppanuusohjelman avaimet käteen –konseptilla.

Tavaramerkityt ensiapukurssit ja kattavat palvelut kumppaneidemme kasvun tukena

Kumppanuusohjelmamme varmistaa, että saatte jatkuvan tuen koulutustyöhönne! Käytössänne ovat aina viimeisimpään tutkimustietoon perustuvat koulutusmateriaalit sekä uusimmat koulutusmuodot. Toimivan yhteistyön takaavat muun muassa sähköinen koulutus- ja pätevyysjärjestelmämme, automaattiset ensiaputodistustoimitukset sekä kumppaneille tarjotut neuvonta- ja ohjauspalvelut.

Toimintaamme ohjaavat Punaisen Ristin periaatteet, eettiset toimintaohjeet ja halu suojella elämää. Koulutustemme ja palveluidemme tuotto käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan. Kumppaninamme olet osa suomalaista valmiutta ja auttamisen ketjua!

Varaa aika kumppanuus­päälliköllemme!

Ota meihin yhteyttä ja etsitään sinun tarpeisiisi sopiva kumppanuusohjelma.

Varaa aika

ARVOkumppani – tunnettua vastuullisuutta

Punainen Risti Ensiapu lanseeraa ARVOkumppani-tunnuksen tammikuussa 2023!

ARVOkumppani-tunnuksen avulla ensiapukurssien tilaajat tunnistavat aiempaa helpommin SPR ensiapukurssien tarjoajat. ARVOkumppani-verkoston tarjoamat kurssit ovat aina sertifioituja SPR ensiapukursseja, joista jokainen kurssin suorittanut saa varmasti SPR ensiapupätevyyden.

Kaikki Punainen Risti Ensiavun kumppanit voivat hakea ARVOkumppaniksi!

ARVOkumppani saa käyttöönsä todennetusta laadusta ja vastuullisuudesta kertovan ARVOkumppani-tunnuksen.

ARVOkumppani hyötyy paitsi Punainen Risti Ensiavun toteuttamasta SPR ensiapukurssien brändityöstä ja yhteismarkkinoinnista, myös ARVOkumppanuuden kasvavasta näkyvyydestä.

ARVOkumppani on SPR ensiapukurssien kehitystyön kärjessä ja saa ensimmäisenä käyttöönsä uusimmat koulutusratkaisut ja laajentuvan koulutustarjoaman.

ARVOkumppani saa tuntuvat alennukset käyttöoikeusmaksuista ja verkkokoulutuksista. Tutustu alennuksiin täällä.

Punainen Risti Ensiavun Kumppanuusohjelma

Edut koulutusyrityksille

Punainen Risti Ensiavun kumppanina yrityksenne saa oikeuden kouluttaa sertifioituja ja tavaramerkein suojattuja SPR ensiapukursseja.

Edut yhdistyksille

Punainen Risti Ensiapu tarjoaa yleishyödyllisille yhdistyksille ja järjestöille helpon tavan kouluttaa vapaaehtoistoimijoilleen ensiaputaitoja ja palkita ensiapukurssin käyneet Suomen tunnustetuimmalla ensiapupätevyydellä.

Edut oppilaitoksille

Punainen Risti Ensiavun Kumppanuusohjelma tarjoaa oppilaitosten käyttöön valmiit, tieteelliseen tietoon ja asiantuntijatyöhön perustuvat koulutusmateriaalit ja suurtenkin ryhmien kouluttamiseen soveltuvat koulutusmenetelmät.

Edut työterveyshuoltoon

Punainen Risti Ensiavun Kumppanuusohjelma tarjoaa työterveyshuollon organisaatioiden käyttöön valmiit koulutusmateriaalit ja erilaisille asiakasyrityksille soveltuvat koulutusmenetelmät.