Har du funderat på en karriär som första hjälpen-utbildare? Eller är det dags att uppdatera din ETK® -kompetens? Läs mer här och var med på träningarna!

Partnerskapsprogram för utbildningsorganisationen

När du letar efter en pålitlig, certifierad och socialt ansvarsfull partner för att ge utbildning i livets viktigaste livräddande färdigheter, erbjuder vi din organisation ett Partnerskapsprogram med ett nyckelfärdigt koncept.

Bli partner

Varumärkesskyddade första hjälpen-kurser och omfattande tjänster för att stödja våra partners tillväxt

Vårt partnerskapsprogram säkerställer att ni får kontinuerligt stöd för ert utbildningsarbete! Ni har alltid tillgång till utbildningsmaterial baserat på de senaste forskningsrönen och de senaste utbildningsformerna. Ett välfungerande samarbete säkerställs bland annat genom vårt elektroniska utbildnings- och behörighetssystem, automatiska leveranser av första hjälpen-intyg samt rådgivnings- och handledningstjänster som tillhandahålls samarbetspartner.

Vår verksamhet styrs av Röda Korsets principer, etiska riktlinjer och en vilja att skydda livet. Intäkterna från vår utbildning och våra tjänster används för Finlands Röda Kors verksamhet i Finland.

Som vår samarbetspartner är du en del av den finländska beredskapen och den viktiga hjälpkedjan!

Boka en tid med vår partnerskapschef!

Kontakta oss så hittar vi rätt partnerskapsprogram för dina behov.

Boka tid

FRK:s Partnership Manager visar material för en annan person på dennes dator. De står framför ett fönster med en grön växt i bakgrunden.
FRK:s Partnership Manager ler och pratar med två personer vid ett bord om ARVOkumppanuus.

ARVOkumppani® – välkänd ansvarsfullhet

De kurser som erbjuds av ARVOkumppani®-nätverket är alltid certifierade FRK-kurser, alla som har slutfört kursen får med säkerhet FRK första hjälpen-behörighet. Med hjälp av ARVOkumppani®-märket kan beställare av första hjälpen-kurser lättare identifiera de aktörer som erbjuder FRK första hjälpen-kurser.

Alla Punainen Risti Ensiapus partner kan ansöka om att bli en ARVOkumppani® -aktör!

Fyll i ansökan

ARVOkumppani® får använda ARVOkumppani®-märket, vilket indikerar verifierad kvalitet och ansvar.

En ARVOkumppani® drar inte bara nytta av Punainen Risti Ensiapus varumärkesarbete för och den gemensamma marknadsföringen av Punainen Risti Ensiapus kurser, utan också av ARVOkumppani®-partnerskapets växande synlighet.

En ARVOkumppani® går i bräschen för utvecklingen av Punainen Risti Ensiapus kurser och är först med att få de senaste utbildningslösningarna och ett växande utbildningsutbud.

En ARVOkumppani® får betydande rabatter på licensavgifter och onlineutbildningar. Bekanta dig med rabatterna här.

Punainen Risti Ensiapus Partnerskapsprogram

Förmåner för utbildningsföretag

Som Punainen Risti Ensiapus partner får ditt företag rätt att utbilda certifierade och varumärkesskyddade FRK första hjälpen-kurser.

Förmåner för föreningar

Punainen Risti Ensiapu erbjuder ideella föreningar och organisationer ett enkelt sätt att utbilda sina frivilliga aktörer i första hjälpen-färdigheter och belöna de som har genomgått en första hjälpen-kurs med den mest erkända första hjälpen-behörigheten i Finland.

Förmåner för utbildningsinstitutioner

Punainen Risti Ensiapus partnerskapsprogram erbjuder utbildningsinstitutioner färdigt utbildningsmaterial baserat på vetenskaplig kunskap och expertarbete, samt utbildningsmetoder som är lämpliga även för utbildning av stora grupper.

Förmåner för företagshälsovården

Punainen Risti Ensiapus partnerskapsprogram erbjuder organisationer inom företagshälsovården färdigt utbildningsmaterial, samt utbildningsmetoder som är lämpliga för olika kundföretag.