Har du funderat på en karriär som första hjälpen-utbildare? Eller är det dags att uppdatera din ETK® -kompetens? Läs mer här och var med på träningarna!

Bli partner

Vi erbjuder våra partner ett nyckelfärdigt koncept. Vårt färdiga utbildningsinnehåll, uppdaterade material och digitala lösningar hjälper din organisation så att du kan fokusera på utbildning och på att öka första hjälpen-färdigheterna.

För tillfället är formuläret endast på finska, vi ber om ursäkt för situationen. Om du vill göra en ansökan på svenska, vänligen kontakta vår partnerskapschef.

Välkommen som Punainen Risti Ensiapus partner

Registrerade första hjälpen-kurser i enlighet med Röda Korsets utbildningsprogram ordnas av hundratals organisationer runt om i Finland. Det elektroniska behörighetsregistret som vi använder säkerställer att behörighetsuppgifterna för en första hjälpen-utbildad person kan hittas enkelt och smidigt.

Vi ingår avtal med organisationer med FO-nummer.

Avtalet ingås elektroniskt. Fyll i formuläret nedan så kan vi förbereda avtalet för undertecknande.

När du har fyllt i formuläret får du ett mejl med en länk för att underteckna partnerskapsavtalet (Visma sign).

OBS! Om organisationen vill inkludera ett dotterbolag/en anknuten enhet i avtalet, lägg till informationen ”dotterbolag” efter organisationens namn och fyll i ett separat formulär nedan för varje företag.

Efter undertecknandet får den anmälda administratören huvudanvändar-ID:n för CA-behörighetsportalen via e-post från Competence Admin

  Lähde kumppaniksi

  Yritys


  Yhteyshenkilö


  Allekirjoittajat

  Pääkäyttäjän tiedot
  Verkkolaskutus  Muu laskutusosoite