Har du funderat på en karriär som första hjälpen-utbildare? Eller är det dags att uppdatera din ETK® -kompetens? Läs mer här och var med på träningarna!

Din partner i första hjälpen-utbildningar

Punainen Risti Ensiapu erbjuder organisationer som ordnar utbildning i första hjälpen möjligheten att ordna Finlands mest kända och erkänt högklassiga första hjälpen-kurser som en partner till Punainen Risti Ensiapu.

För första hjälpen-utbildare erbjuder vi möjlighet till professionell utveckling och en gemenskap bestående av de bästa första hjälpen-utbildarna i Finland.

För utbildningsorganisationer
För utbildare i första hjälpen
För köparen av utbildning i första hjälpen

Första hjälpen-utbildning för allas vårt bästa

Certifierade första hjälpen-kurser i enlighet med Röda Korsets utbildningsprogram ordnas av hundratals organisationer runt om i Finland. I FRK första hjälpen-kurser är utbildaren alltid kvalificerad och professionell Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK®.

Tillsammans med vårt omfattande nätverk av experter och samarbetspartner upprätthåller vi kontinuerlig utveckling och säkrar vår position som en föregångare inom första hjälpen-utbildning.

På denna sida hittar du information om Punainen Risti Ensiapus olika partnerskapsmodeller och du kan göra en partnerskapsansökan. Dessutom hittar du information om grundutbildning och fortbildning för Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap. Du kan även ansöka om att komma med i kompetensprogrammet för FRK Utbildare i första hjälpen.

Vårt mål är att det i varje hem och på varje arbetsplats ska finnas människor med färdigheter i första hjälpen. Välkommen med!

För utbildningsorganisationen

När du letar efter en pålitlig, certifierad och socialt ansvarsfull partner för dina första hjälpen-utbildningar kan du bekanta dig med Punainen Risti Ensiapus partnerskapsprogram här!

För första hjälpen utbildare

Vi stöder yrkeskompetensen hos utbildaren med ETK® -grundutbildningar och fortbildningar samt med kompetensprogrammet för FRK första hjälpen-utbildare. Bekanta dig med våra tjänster för utbildare här!

För köparen av utbildning i första hjälpen

Punainen Risti Ensiapu utbildar tillsammans med sitt breda partnernätverk hjälpare runtom i Finland. Bekanta dig med vår verksamhet och hitta närmaste partner.