Ny hemsida! Vi hälsar dig varmt välkommen till våra nya och moderna sidor.

För köparen av utbildning i första hjälpen

Tillsammans med sitt omfattande partnernätverk utbildar Punainen Risti Ensiapu hjälpare som vågar och vet hur de ska göra. Vi är en del av Finlands Röda Kors och våra intäkter stöder Röda Korsets inhemska beredskapsverksamhet.

Genom att välja Röda Korsets första hjälpen-utbildning får du certifierad och högklassig utbildning och blir en del av hjälpkedjan.

Sakkunnig och högkvalitativ FRK-utbildning i första hjälpen

Vi är ett socialt företag och en del av Röda Korsets beredskapshelhet. Tillsammans med våra samarbetspartner ordnar vi certifierad första hjälpen-utbildning i enlighet med Röda Korsets utbildningsprogram runt om i Finland.

Våra utbildningar bygger på forskningsbaserad kunskap och är certifierade, vilket garanterar deras höga kvalitet. Utbildaren i FRK första hjälpen-kurser är alltid en kvalificerad och professionell Utbildare i första hjälpen och hälsokunskap ETK®.

Punainen Risti Ensiapus ARVOkumppani® är en uppskattad och ansvarsfull aktör som har förbundit sig till Röda Korsets värderingar och endast ordnar certifierade FRK-utbildningar i första hjälpen.

FRK utbildningarna i första hjälpen är de mest kända och av högsta kvalitet i Finland. Du känner igen en första hjälpen-utbildning som följer Röda Korsets utbildningsprogram för första hjälpen på FRK-prefixet.

När du väljer en FRK första hjälpen-utbildning är du tillsammans med oss en del av hjälpkedjan.

Röda Korsets utbildningsprogram för första hjälpen

Första hjälpen-utbildningar som följer Röda Korsets utbildningsprogram grundar sig på forskning och senaste anvisningar. Utbildningarna är producerade av experter och utvecklas konstant.

ARVOkumppani® är ett ansvarsfullt val

Punainen Risti Ensiapus ARVOkumppani® är en berättigad utbildningspartner som alltid erbjuder certifierade och varumärkesskyddade FRK första hjälpen-kurser i enlighet med Röda Korsets utbildningsprogram.

Hitta din närmaste aktör

Vårt breda partnernätverk erbjuder FRK första hjälpen-utbildning av hög kvalitet runtom i Finland. Hitta din närmaste aktör för första hjälpen-utbildning här.