Hienoja uutisia! Ensiaputodistus.fi-sivusto on uudistettu ja palvelee nyt entistä paremmin kaikkia SPR ensiapukurssin suorittaneita. Tutustu täällä ja vinkkaa myös eteenpäin >

Edut koulutusyrityksille

Punainen Risti Ensiavun kumppanina yrityksenne saa oikeuden kouluttaa sertifioituja ja tavaramerkein suojattuja SPR ensiapukursseja.

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen kumppanuuspäällikkömme kanssa.

Kumppaniedut koulutusyrityksille

Tukimateriaalit

Koulutustyön tueksi tarjoamme sähköisen pätevyysrekisterin, vaivattomat ensiaputodistustoimitukset sekä tuki- ja neuvontapalvelut.

Ajantasaiset koulutusmateriaalit

Kumppani saa käyttöönsä ajantasaiset, viimeisimpään tutkimustietoon perustuvat koulutusmateriaalit niin lähi-, etä- kuin yhdistelmäkoulutustenkin toteuttamiseksi. Kumppani saa oikeuden myydä asiakkailleen SPR Hätäensiapukurssi 4 t®– sekä SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutuksia.

Laaja asiantuntijaverkosto

Kumppaninamme käytössänne on Punainen Risti Ensiavun laaja asiantuntijaverkosto sekä mahdollisuus yhteistyöhön ammattitaitoisen Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®– ja Hätäensiavun kouluttaja HEK – verkostojen kanssa.

ARVOkumppani®-tunnus

ARVOkumppani® saa käyttöönsä ARVOkumppani®-tunnuksen ja hyötyy Punainen Risti Ensiavun brändityöstä, jonka avulla ensiapukurssien tilaajat jatkossa tunnistavat Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani®-toimijat.

ARVOkumppani®-verkoston koulutusmateriaalit

ARVOkumppani® saa käyttöönsä ARVOkumppani®-verkostolle suunnatut koulutusmateriaalit ja mahdollisuuden hyödyntää laajaa koulutustarjontaamme myynnissään.

Kaksi henkilöä istuvat valoisassa tilassa nojatuoleissa ja keskustelevat hymyillen ja käsillään elehtien. Toisella on sylissään tietokone. Taustalla näkyy ensiapulaukku.

Kumppanuusohjelmat koulutusyrityksille

Ensiapukoulutuksia järjestävän koulutusyrityksen on mahdollista lähteä mukaan Kumppanuusohjelmaan kahdella mallilla.

Kumppani

Kumppanilla on käytössään suoriteperusteinen lisenssi ja etuohjelma, jossa kumppani saa alennuksia käyttöoikeusmaksuista ja verkkokoulutuksista suoritusmäärien mukaan.

Lähde kumppaniksi

Punaisen Ristin kolme työntekijää istuvat neuvottelupöydän äärellä ja katsovat tietokonetta. Yksi henkilö seisoo ison näytön ja fläppitaulun edessä. Pöydällä on tavaroita ja huoneen katossa kaiutin.

Kumppanin lisenssiin sisältyy

 • koulutus- ja pätevyysjärjestelmä Competence Adminin käyttö
 • mobiilitodistukset kurssilaisille (todistuskortit erillisestä maksusta)
 • oikeus SPR ensiapukurssien brändin hyödyntämiseen markkinoinnissaan
 • oikeus tavaramerkkisuojattujen SPR ensiapukurssien myyntiin ja toteuttamiseen
 • ajantasainen materiaalipankki SPR ensiapukurssien kouluttamiseksi lähi-, etä- tai yhdistelmätoteutuksina
 • mahdollisuus myydä SPR Hätäensiapukurssi 4 t®– sekä SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutuksia
 • asiakaspalvelu ja tuki koulutustyöhön
 • ensisijaisuus SPR ETK-koulutus® -tapahtumiin

ARVOkumppani®

ARVOkumppani® sitoutuu järjestämään ainoastaan Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisia, tavaramerkein suojattuja ensiapukursseja. ARVOkumppani® voi järjestää myös muita ensiapukoulutustilaisuuksia, kuten lyhyitä ensiapuaiheisia luentoja, kunhan ne eivät vastaa sisällöltään tai pituudeltaan SPR ensiapukursseja.

Kaikki Punainen Risti Ensiavun kumppanit voivat hakea ARVOkumppani®-tunnusta. ARVOkumppani®-toimijaksi hakeminen alkaa tapaamisella kumppanuuspäällikkömme kanssa. Tapaamisessa pääset tutustumaan tarkemmin ARVOkumppani®-etuihin ja lisenssihintoihin.

Varaa sinulle sopiva aika kumppanuuspäälliköllemme.

ARVOkumppani® voi valita joko suoriteperusteisen Suoritelisenssin tai kiinteähintaisen Arvolisenssin.

Mies ja nainen käyvät keskustelua ARVOkumppanuus® -jäsenyydestä SPR:n kumppanuuspäälikön kanssa. Taustalla on moderni toimisto, jossa on valkoiset seinät.

Suoritelisenssi

Suoritelisenssissä ARVOkumppani® maksaa kuukausittaisten koulutusmääriensä mukaisesti käyttöoikeus- ja verkkokoulutusmaksuja. ARVOkumppani® saa alennuksia näistä maksuista suoritemäärien mukaisesti.

Arvolisenssi

Arvolisenssiin sisältyy ennalta sovittu määrä osallistujakohtaisia kurssisuorituksia, verkkokoulutuksia ja -osuuksia ja mobiilitodistuksia. Lisenssimaksu suoritetaan kvartaaleittain.

Hae ARVOkumppani®-toimijaksi!

Kysy lisätietoa varaamalla aika kumppanuuspäälliköllemme tai täytä ARVOkumppani®-hakemus

ARVOkumppani® -toimijan lisäedut

 • ARVOkumppani® -tunnuksen käyttöönsä
 • merkittävän hyödyn Punainen Ristin Ensiavun toteuttamasta ARVOkumppani® -brändiviestinnästä
 • lisää näkyvyyttä eri medioissa
 • tukea myyntiin ja markkinointiin
 • mahdollisuuden hyödyntää laajentuvaa koulutustarjontaa
 • tulevaisuudessa käyttöönsä kattavamman materiaalipankin
 • henkilökohtaista neuvontaa ja tukea koulutustyöhön