Kumppanuusedut

 

Tarjoamme kumppaneillemme avaimet käteen -konseptin, jotta kouluttaminen olisi mahdollisimman helppoa. Olemme listanneet tähän voimassa olevat edut.

 

Punaisen Ristin tunnettuus helpottaa kumppanin myyntiä ja markkinointia

Kumppaniorganisaation on mahdollista hyödyntää myynnissään Punaisen Ristin vahvaa ensiavun osaamista ja yli 100 vuoden kokemusta ensiavun kouluttamisesta. Punaisen Ristin ensiaputodistus on tunnustettu todistus ensiapupätevyydestä. Jatkossa Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset ensiapukurssit ovat entistä helpommin tunnistettavissa kaikkien kurssinimikkeiden saadessa SPR-etuliitteen.

 

Ajantasaiset ja asiantuntemukseen perustuvat koulutusmateriaalit

Kumppaniorganisaatio saa käyttöönsä varmasti ajantasaiset koulutusmateriaalit, joiden pohjana on Punaisen Ristin laajan asiantuntijaverkoston tietämys. Kumppanin on mahdollista myydä paitsi perinteisiä ensiapukoulutuksia, myös uusia etä- ja verkkokoulutuksia, jotka mahdollistavat kumppanille aiempaa laajemman asiakaskunnan.

 

Sähköinen pätevyysrekisteri pitää kurssilaisten tiedot tallessa

Kaikki Punaisen Ristin ensiapukurssin käyneet saavat mobiilitodistuksen, joka säilyy työpaikan, koulun tai harrastusseuran vaihtuessa.

Koulutus ja tukipalvelut

Punainen Risti Ensiapu järjestää säännöllisesti koulutuksia kumppaneilleen. Kumppaneiden käytössä on myös monipuoliset tukipalvelut, joista henkilökohtaista neuvontaa saa niin koulutus- ja pätevyysjärjestelmän käyttöön, koulutusten sisällöllisiin kysymyksiin kuin kumppanuuteenkin liittyen jokaisena arkipäivänä.

Verkkokoulutusten ja yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusosuuksien etuohjelma

Etuohjelman avulla kumppaniorganisaatio voi saada hyvitystä myymistään verkkokoulutuksista ja ​ yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusosuuksista.

Etuohjelmassa kaikki SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutukset sekä SPR Ensiapukurssi EA 1® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t® yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusosuudet lasketaan yhteen. Yhteen lasketun määrän mukaisesti kumppaniorganisaatiolle myönnetään hyvitys alla olevan taulukon mukaisesti. Hyvityksen summa lasketaan tason ylittävästä verkkokoulutuksien ja yhdistelmäkoulutusten verkko-osuuksien määrästä. 

Tarkastelujakson pituus on 12 kuukautta. Hyvitys myydyistä koulutuksista myönnetään puolivuosittain. Hyvitettävä summa vähennetään heinäkuun ja tammikuun laskuista.  Ensimmäiset hyvitykset tehdään heinäkuussa 2021.

Mikäli heinäkuun tai tammikuun laskulla ei ole hyvitettäviä verkkokoulutuksia tai verkko-osuuksia riittävästi hyvitykseen, tehdään osahyvitys ja jäljelle jäänyt hyvitettävä summa siirretään aina seuraavaan laskuun, kunnes koko hyvitys on käytetty.  Hyvitystä ei makseta rahana.  

​  

Taso​ 

Verkkokurssien tai verkko-osuuksien määrä

Alennus

Taso 1​ 

101-500

10%

Taso 2​ 

501-1000​

25%

Taso 3 

1001 tai enemmän

50%

Tulevaisuuden Timanttikumppanuudet

Julkaisemme vuoden lopussa uuden kumppanuusmallin, jolla haluamme palkita ja kiittää kumppaniorganisaatioitamme yhteistyöstä ja sitoutumisesta Punaisen Ristin ensiapukoulutusten järjestämiseen. 

OP Kevytyrittäjyys

Punaisen Ristin sertifioidut ensiapukoulutukset tuovat mielenrauhaa kouluttajille ja asiakkaille. OP tarjoaa Punainen Risti Ensiavun kumppanikouluttajille ja -organisaatioille vaihtoehdon laskuttaa omasta työstä Y-tunnuksella OP Kevytyrittäjä -palvelun avulla alennettun hintaan. Saat OP:een kautta helpoimman tavan yritystoiminnan pyörittämiseen ja työkalut paperitöiden välttämiseen.

Miten OP Kevytyrittäjä toimii?
  • Yrittäjänä teet työsi ja laskutat sen toimeksiantajalta palvelumme kautta
  • Palvelu huolehtii verojen tilityksen ja ilmoittamisen verohallintoon
  • Saat palkkiosi laskutuksesta ja voit käyttää saatua rahaa kuten palkkaa.
  • Keskity työhösi ja hoidamme loput!
OP Kevytyrittäjänä saat:
  • Kirjanpidon
  • Laskutuspalvelualustan
  • Veroilmoitukset (ALV- ja elinkeinotoiminnan veroilmoitukset)
  • Veronpalautusten ja -huojennusten hakemisen
  • Asiantuntija-asiakaspalvelun
  • Avaimet käteen -palvelu

Tutustu ainutlaatuiseen etuun